Ervaringen en resultaten

Thomas

Mijn doel was om voor de zomer er afgetraind uit te zien en gespierder te worden.

Thijs en ik hebben besloten om te gaan cutten. Gedurende de afgelopen 8 weken ben ik door de hulp en kennis van Thijs gekomen waar ik nu sta!

Elke 2 weken ben ik naar Thijs geweest om mijn lichaam te meten, want meten is weten.

Door behulp van een trainings- en voedingsschema ben ik in 8 weken tijd van een vetpercentage van 11% lichaamsvet naar 6% lichaamsvet gegaan!

Zelf ben ik super trots op het resultaat dat ik heb behaald!

Thijs weet waar hij over praat en het is zeker een aanrader!

Tosca

Een tijd geleden merkte ik dat de kleren die mij voorheen goed stonden, ineens niet meer goed stonden.

Alles begon strak te zitten. Verder heb ik een lange tijd gedacht dat ik alles kon eten, maar uiteindelijk was dat dus niet zo!

Op een gegeven moment schrok ik van het gewicht wat op de weegschaal kwam te staan toen ik mijzelf ging wegen. Ik was erg zwaar geworden…

Dit was voor mij de druppel om te gaan sporten! Ik ben in contact gekomen met Thijs via de sportschool waar hij ook fitness en groepsles instructeur is.

Thijs heeft een op maat gemaakt voeding en trainingsschema gemaakt voor mij. Hier stonden hele duidelijke richtlijnen in wat ik moest eten.

Verder heb ik ook erg veel geleerd over balans en gezonde voeding.

Dankzij Thijs heb ik mijn doel behaald! Ik ben C.A. 13 kg afgeslankt. (Van 78,6 kg naar 65,5 kg), en van 27% lichaamsvet, naar 19% lichaamsvet!

Sabine

Ik ben altijd al erg slank geweest, en wilde daar verandering in brengen. Ik ben fanatiek wezen sporten en meer gaan eten, alleen nadat ik een aantal kilo was aangekomen, hield ik het niet langer meer vol.

Nadat ik met Thijs heb besproken wat ik het beste kan eten, en waar ik mijn voedingspatroon moest veranderen kwam ik langzamerhand steeds meer aan. Omdat deze kilo’s er langzaam op zijn gekomen, raak ik ze ook niet snel meer kwijt.

Daarnaast heb ik een trainingsschema van Thijs gekregen waarbij ik 3 keer per week aan het trainen ben. Het schema is meer gericht op mijn onderlichaam wat ik graag ook wilde. Trainingsschema is goed uit te voeren, en zijn leuke gevarieerde oefeningen.

Thijs luistert goed naar wat je wil, en denkt ook graag met je mee. Dankzij Thijs zijn enthousiasme ben ik extra gemotiveerd, en zet ik net een stapje extra.

UItgelicht:
10 rittenkaart personal training + voeding en trainingsschema

Jeffrey

Al een tijdje zocht ik iemand die mij kon helpen voor een voedings schema om droger, sterker en groter te worden.

Via Facebook had ik iemand gevonden, maar de voedings schema’s die ik kreeg aangereikt waren copy-paste, erg onpersoonlijk en duur!

Via social media kwam ik Thijs zijn profiel tegen, ik stuurde een berichtje en kreeg heel enthousiast een antwoord en zijn nummer.

Thijs vroeg met een vragenlijst om al mijn gegevens. En gaf ook aan wanneer ik mijn schema kon verwachten plus de kosten ervan.

Ik vroeg aan Thijs of hij voor mij niet 1, 2 maar 3 keuzes per eetmoment kon maken en in het schema kon verwerken.(ipv een lange lijst)

na 3 dagen kreeg ik een op maat gemaakte voedingschema met een gratis trainingschema. Wat een service!!

Mijn keuze kwa voeding waren erin verwerkt, cheatmomenten en tips over uitgaan/alcohol in het weekend. Heel persoonlijk en motiverend om ermee aan de slag te gaan.

Ik ken Thijs nu al meer dan een jaar, hij is persoonlijk betrokken bij je proces. Toont interesse en heeft passie voor zijn vak.

Dankzij hem heb ik mijn doel bereikt, doorbreek ik plateaus en zit goed in mijn vel. Ik kan hem dan ook aanraden, zeker als je deskundig, persoonlijk advies wilt op het gebied van trainen en voeding!

Jamilla

‘Thijs heeft met zijn kennis onwijs geholpen om mijn doelen te bereiken.

Ik heb gedurende 5 weken een training- en voedingsschema gevolgd die Thijs voor mij op maat heeft gemaakt.

Ik had van tevoren verwacht dat ik het heel zwaar zou vinden en was dan ook bang dat ik toch wel echt veel trek zou krijgen en me dus niet goed aan mijn voedingsschema kon houden. Maar dit is mij alles meegevallen!

Het training- en voedingsschema gaf een goed ritme en was ook een goede balans met mijn werk.

Met 3 keer in de week sporten in combinatie met het voedingsschema ben ik onwijs blij met het resultaat!

Een dikke aanrader!

Instagram
  • ✊ DUO WORKOUT (GERMAN VOLUME) ✊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ 🅰️ JUMPING LUNGE 10x10 (PER BEEN)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ 🅱️ SQUAT HOLD 10x (wachten tot persoon 1a klaar is met de jumping lunges)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣ 🅰️ PUSH UPS 10x10
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣ 🅱️ PLANK 10x (wachten tot persoon 2a klaar is met de push ups)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het is de bedoeling dat je samen een stopwatch aan zet. Spreek af wie persoon 1A is en wie 1B is. 1A begint met de jumping lunches, en 1B begint met de squat hold. Je wisselt gelijk door zodra 1A klaar is met de jumping lunches. 1A + 1B = 1 ronde. Hiervan herhaal je 10 rondes MET ZO MIN MOGELIJK RUST!!! Hetzelfde doe je met 2A en 2B. Post jullie tijd hieronder!!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
TAG @personalbodyhealth in jullie verhaal terwijl jullie deze Workout doen! Wij reposten altijd 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤩💪 SUCCES MET DE WORKOUT! 💪🤩⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌍 www.personalbodyhealth.nl “Unleash your limits
  • Wie heeft er de laatste tijd ook zoveel last van calorieën? 🐜 🍔 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌎 Ga naar www.personalbodyhealth.nl Klik op het knopje “Plannen” en vind hiervoor meer informatie over online voeding/ trainingsbegeleiding! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😼 “Unleash your limits”
  • 📈 PROGRESSIE TIJDENS QUARANTAINE 📈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Voor veel mensen is dit een enorm lastige periode om progressie te maken. Afleidingen thuis, niet de juiste benodigdheden om mee te trainen, weinig beweging vanwege het thuis werken, en al met al gewoon weinig motivatie omdat we in deze setting leven. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@wietseschermerhorn denkt hier anders over! Ongeveer 3 weken geleden kreeg ik een berichtje van Wietse dat hij in een goeie shape wou komen voor zijn trouwerij. “Strak in pak” dus. Wietse vertelde mij dat dit over een halfjaar zou gaan plaats vinden. Super tof om iemand te helpen om in shape te komen voor hun trouwerij! 💍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wij zijn samen begonnen aan het 12 weekse online coachings traject. Dit doen we via een ZOOM gesprek. Ik heb voor Wietse een trainingsplan gemaakt zodat hij thuis aan de gang kan gaan. Oefeningen zoals push ups, dips, diamond push ups, jumping lunges, en ga zo maar door! Zelfs kreeg ik vaak berichtjes van Wietse de afgelopen periode dat hij zo creatief was om check fly’s te gaan uitvoeren op een kliko bak omdat hij geen bankje thuis had staan 🤣 Echt geweldig om te zien die creativiteit!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maar al met al liegen de resultaten er niet om na 2 weken al!!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅ Van 103,2 kg 👉 naar: 99,5 kg👏
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅ BMI van 27,4 👉 naar: 26,6 👏
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✅ Middelomtrek van 99 cm 👉 naar: 94 cm 👏
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hiermee bedoel ik maar te zeggen dat je ook thuis in deze periode alles kunt bereiken zodra je maar een juist doel voor ogen hebt 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wietse je bent een topper, ga zo door! Wij gaan er samen voor zorgen dat je meer dan “Strak in pak” staat op jouw trouwerij 👔💪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌎 Ga naar www.personalbodyhealth.nl Klik op het knopje “Plannen” en vind hiervoor meer informatie over online voeding/ trainingsbegeleiding! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😼 “Unleash your limits”
  • ‼️ DAMES EN HEREN ‼️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zoals jullie weten zitten ondernemers zoals wij in een enorm moeilijke tijd. Geen klanten voor een Personal Training sessie, geen klanten voor consulten in de praktijk, en niet meer ingehuurd worden voor het geven van groepslessen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wij bij Personal Body Health willen natuurlijk na deze periode nog steeds de kwaliteit leveren die wij altijd leveren. Wij benutten deze tijd dan ook om nieuwe dingen te bedenken, en oude dingen te verbeteren. Maar op het moment is het erg moeilijk om ons hoofd boven water te houden. De abonnementskosten gaan door, en de huurkosten gaan door. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daarom hebben wij een idee bedacht in de hoop dat jullie ons hierbij willen en kunnen helpen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣Doe de consulten digitaal. Door de consulten digitaal af te nemen kan er gewoon gewerkt worden volgens de agenda. Dit werkt echt super goed! Het enige wat ontbreekt is de meting en weging. Uiteraard wordt de meting en weging in de ´normale´ periode apart gedaan los staande van het digitale consult. Dit is dan uiteraard vrijblijvend als je een offline pakket hebt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣Kies voor een online coachingspakket. Hierdoor kan ik alsnog door werken en dezelfde kwaliteit bieden die ik normaal bied. De kosten voor online coaching liggen uiteraard lager ten opzichte van Offline coaching in de praktijk!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3️⃣Koop supplementen. Jullie weten ondertussen dat wij de meest hoogwaardigste veganistische supplementen verkopen van @orangefit.nl en @suppleam.official . Supplementen kunnen enorm bijdragen aan jouw gezondheid. Super belangrijk in deze periode!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4️⃣Alle supplementen kunnen jullie bij mij bestellen. Stuur mij een DM, mail, of appje. IK KOM DE SUPPLEMENTEN PERSOONLIJK NAAR JULLIE TOE BRENGEN! (straal van 15 km)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
5️⃣Schaf een Personal Body Health giftcard aan. Je bepaald zelf de waarde hiervan. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een Personal Training sessie, of een los consult in de praktijk. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📞 Stuur mij een appje voor meer informatie, het maken van een afspraak, of het bestellen van supplementen! 06-14524512
  • Om 15:00 is het weer tijd voor een quiz! 🤓 Doe jij ook mee?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌎 Ga naar www.personalbodyhealth.nl Klik op het knopje “Plannen” en vind hiervoor meer informatie over online voeding/ trainingsbegeleiding! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😼 “Unleash your limits” ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 💪 WORKOUT OF THE DAY 💪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✊ BOOTY 🍑 WORKOUT AT HOME 🏠✊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣🅰️ HIP BRIDGE (met elastiek) 3x10/20
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣🅱️ HIP BRIDGE + ABDUCTOR (met elastiek) 3x20
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣🅰️ SIDE PLANK + ABDUCTOR (met elastiek) 3x10/20
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣🅱️ SIDE WALKS (met elastiek) 3x20
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3️⃣ SQUAT + FRONT RAISE (met plate) 3x10/20⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4️⃣ BULGARIAN SPLIT SQUAT (met plate) 3x10/20 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
5️⃣🅰️ STIFFED LEGGED DEADLIFT (met plate) 3x10/20
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
5️⃣🅱️ SIDE ABDUCTOR (met plate) 3x10/20
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🤩💪 SUCCES MET DE WORKOUT! 💪🤩
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
TAG @personalbodyhealth in jouw verhaal. We reposten ALTIJD!!! 🔥💪⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌎 www.personalbodyhealth.nl
  • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✊ TABATA WORKOUT ✊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ JUMPING JACKS 4x20/10sec.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣ VOOR ACHTER 4x20/10sec.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3️⃣ LUNGE + HIGH KNEE 4x20/10sec.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4️⃣ MOUNTAIN CLIMBERS 4x20/10sec.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
TAG @personalbodyhealth in jouw verhaal terwijl je deze Workout doet! Wij reposten altijd 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🤩💪 SUCCES MET DE WORKOUT! 💪🤩🌍 www.personalbodyhealth.nl “Unleash your limits
  • 🍏 QUOTE OF THE DAY 💪 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌎 Ga naar www.personalbodyhealth.nl Klik op het knopje “Plannen” en vind hiervoor meer informatie over online voeding/ trainingsbegeleiding! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😼 “Unleash your limits” ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 💪 WORKOUT OF THE DAY 💪
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✊ FULL BODY (WEIGHT) WORKOUT ✊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ JUMPING LUNGE 4x10/20⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣ INCLINE PUSH UP 4x10/20
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3️⃣ PRONE COBRA COMBINATION 4x10/20
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4️⃣ SIDE RAISE 4x10/20⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
5️⃣ DIPS 4x10/20⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
6️⃣ BICEPS CURL 4x10/20
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7️⃣ CALF RAISE 4x10/20
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
8️⃣ KNEES IN 4x10/20
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🤩💪 SUCCES MET DE WORKOUT! 💪🤩
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
TAG @personalbodyhealth in jouw verhaal. We reposten ALTIJD!!! 🔥💪⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌎 www.personalbodyhealth.nl
  • YEAHHHH HET IS WEER WEEKEND!!! 🎉🎉🎉 Oh wacht. Het is elke dag al weekend... Wie heeft dit nu ook met het thuis zitten!? 🤪 #Corona #quarantaine #eveneropuit #costadelwoonkamer
Sluit Menu